Scroll Top

Over ons

Wij zijn Outline Travel, de mountainbike verhuurder in regio Lage Vuursche

Het team van Outline Travel heet u welkom. Sinds begin jaren negentig verhuren we mountainbikes, kampeermaterialen en organiseren we talloze buitensport-activiteiten en actieve reizen. Wij gaan voor kwaliteit, dit is terug te zien in de staat van onze fietsen. Wij zien onze klanten met grote regelmaat terug.

De mensen achter Outline Travel:
Aris Verduijn werkt al ruim 20 jaar met veel passie bij Outline Travel. Hij is de man die uw contactpersoon is en onderhoud de mountainbikes zodat ze pico-bello in orde zijn voor.In de drukke periodes (en dat worden er steeds meer) helpen Gerben en Hanneke mee in de verhuur en kunnen dus ook uw contactpersoon zijn. Daarnaast zijn zij van onze ‘Outdoorploeg’ en weten van elk bedrijfs-, school- of familiefeest een succes te maken.

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid
    Huur MTB's
    Privacy voorkeuren
    Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie via uw browser op geslagen worden. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.