Scroll Top

Covid-19

Verhuur tijdens COVID-19

(update 15-12-2020)

In verband met de huidige lockdown hebben wij onze dienstverlening aangepast.

Om concentratie van mensen te voorkomen hebben we de volgende mogelijkheden:

  1. 🏘️Woont u in (de buurt van) Veenendaal? ➡️ We komen dan graag de fietsen bij u bezorgen en ophalen op een afgesproken tijdstip.
  2. 🚙 Komt u naar ons verhuurpunt? ➡️ Het uitgeven en innemen van de fietsen dient kort te duren en mag met hooguit 2 personen. We stemmen ook voor afhalen een tijdstip met u af waarin er geen contact met andere klanten kan ontstaan.

Maatregelen bij ons verhuurpunt

We hopen door deze maatregelen het voor een ieder veilig en verantwoord te laten verlopen in tijden van corona.

Gezondheid

We gaan ervan uit dat u ook de richtlijnen van het RIVM en de overheid opvolgt door thuis te blijven bij (lichte) griepverschijnselen.

Mondkapje

Niet verplicht! Wel gewenst!

We vragen u om bij het afhalen van de materialen bij ons verhuurpunt een mondkapje te dragen.

Hygiëne

Voor vertrek kunt u zelf de handvaten en eventueel het zadel schoonmaken met de aanwezige desinfectie. Momenteel geven we geen bidon mee. U kunt er wel één bij ons aanschaffen.

Afhalen

Houd 1,5 meter afstand tot elkaar. Om opstopping en verzameling te voorkomen vragen we u niet op de oprit te blijven hangen, maar de oprit af te rijden en verderop op straat u gereed te maken en te vertrekken. wc en omkleedruimte kunnen tijdelijk niet worden gebruikt!

Betaling digitaal

Bij voorkeur per pin betalen. Mocht u niet per pin kunnen betalen, dan kunnen wij u een factuur sturen met het verschuldigde bedrag.

Reserveren

Vooraf kunt u online of telefonisch reserveren. Bij uw reservering stemmen we met u af hoe laat u de fiets(en) af kunt komen halen. Mocht u er na 10 minuten nog niet zijn, dan behandelen we de volgende klant! Eventueel kunnen we u nog op een later tijdstip wederom inplannen. KOM DUS OP TIJD! 

Huur MTB's
Privacy voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie via uw browser op geslagen worden. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.